miércoles, 20 de julio de 2016

Activitats esportives per a tots els gustos!

La Festa Major comptarà amb més activitats esportives que mai, entre les quals destaquen les Olimpíades de Festa Major i la nova Masterclass de Cycling

La Botifarra amiga i solidària, l'Street Handbol, la Masterclass de Cycling, el Campionat de Petanca del Casal de la Gent Gran i el Campionat de Billar engegaran els actes esportius de Festa Major, del 15 al 22 de juliol.

Divendres 22 de juliol continuaran les activitats esportives amb les Finals del VII Torneig de lleure de futsal Canovelles, a càrrec de FutSal Events al pavelló Tagamanent.

Dissabte 23 de juliol se celebrarà el Campionat Comarcal de Petanca de Festa Major, a les pistes municipals de Petanca i, paral·lelament, tindrà lloc la Cercavila motera i sardinada gratuïta al Teatre Auditori Can Palots, organitzada per la penya Oves'kan.

Diumenge 24 de juliol, al matí, tindrà lloc una de les activitats més engrescadores i divertides de la festa: el Gran partit de futbol entre Cans i Ovelles, una nova pugna entre les dues colles en un partit passat per aigua i amb dues pilotes de rugbi. Els participants sortiran des de la plaça de la Joventut, en cercavila i fent l'escalfament previ al partit, fins arribar a la zona esportiva de Can Duran on tindrà lloc la disputa.

Per acomiadar les activitats esportives, dilluns 25 de juliol, se celebraran les tradicionals Olimpíades de Festa Major, una competició entre diferents equips on, en cada prova, aniran acumulant punts per fer-se amb el títol de guanyadors de les Olimpíades de Festa Major. L'activitat està organitzada pel grup Dskaraos (TUT).

Més informació: