martes, 19 de julio de 2016

El que no et pots perdre de la festa jove!

El joc de simulació ZC Canovelles, l'Estadi Pokémon, el Mercat de DJ's i els tast de gintònics i cerveses són algunes de les moltes activitats organitzades pel Consell de la Joventut. 

ZC Canovelles

Del 12 al 19 de juliol Canovelles serà l'escenari del joc de supervivència ZC Canovelles, organitzat per A.J.C.E.S. Wizards & Warriors. Els participants es distribuiran novament per grups utilitzant joguines d'aigua a una Canovelles infestada de zombis.

Una activitat que inclourà les mecàniques dels jocs d’anys anteriors, Humans vs Zombis i la Llista Negra però en un format totalment renovat i ple de sorpreses! Les inscripcions es faran del 4 al 10 de juliol mitjançant una butlleta. Hi ha un límit de 60 places i només hi podran participar els joves majors de 14 anys. Es realitzarà una reunió prèvia amb els participants el dia 12 de juliol, al Teatre Auditori Can Palots, i començarà el joc un cop acabada la reunió. 

Per a més informació, reglament i actualitzacions visiteu la pàgina: www.zcanovellescorp.blogspot.com<http://www.zcanovellescorp.blogspot.com>

Estadi Pokémon

Emmarcada dins de les activitats de l'Espai Multijoc de Festa Major, arriba una de les grans novetats de la festa jove: l'Estadi Pokémon Canovelles dissabte 23, a les 16.30 h al Teatre Auditori Can Palots.

Vine a posar a proba els teus pokémons a l’estadi Pokémon de Can Palots, una activitat organitzada per organitzat per A.J.C.E.S. Wizards & Warriors. Enfronta't als millors entrenadors del Vallès en una competició per aconseguir la copa Pokémon. L’Estadi Pokémon és un campionat del joc del mateix nom en versions X, Y, Omega Rubí i Alfa Zafiro per a les consoles 2DS i 3DS.

Els participants hauran de portar la seva consola, joc Pokémon i el seu equip de 6 pokémons per fer enfrontaments 1vs1. La inscripció és a les 16:30 h i l’inici del campionat tindrà lloc a partir de les 17 h. No es permet la utilització de pokémons llegendaris, megaevolucions, ni els pokémon Greninja, IrBlaziken i Aegislash.

Concert Punkaires

El col·lectiu Punkaires de Canovelles, amants de la música underground, organitzen concerts a El Campanar al llarg de tot l'any i, com no podia ser d'una altra manera, dissabte 23 de Festa Major, a les 23 h, organitzaran un gran concert al parc de la Pau.

Gresca, xerinol·la i bona música en una trobada amb Arapajotes, que ens faran ballar amb el seu rock & roll absurd, Drink Hunters, amb la seu celtic punk, les seves faldilles escoceses, la seva cervesa i molta ballaruca i Ácido Cínico, el grup de punk que acabarà la nit fent-nos suar.

Mercat de DJ's

Dilluns 25 de juliol, el parc de la Pau i el passeig Lluís Companys tornaran a omplir-se de bona música DJ perquè puguis passar una tarda d'allò més entretinguda i escoltar als millors DJ's locals del moment.

L'activitat començarà a les 18 h. Un cop hagin actuat tots els participants, els assistents votaran el DJ que més els hi ha agradat i que es convertirà en el guanyador del Mercat de DJ's del 2016!

L'activitat està organitzada pel col·lectiu Phonoseekers.

Olimpíades de Festa Major

Actes de dia i nit amb el col·lectiu jove Dskaraos! La nit de dissabte 16 de juliol es passarà el vídeo de la Festa Major 2015, fet per Adrià Olea, membre de Deskaraos i, seguidament, començarà l'Engreska't a la freska amb l'actuació del PD Sal i Sucre i PD Porco Rosso. Diversió assegurada per totes les edats!

Dilluns 25 de juliol, Dskaraos tornen amb les Olimpíades de Festa Major, un joc de proves que tornarà a enfrontar equips diversos formats per infants i adults, a l'Espai Jove. Noves proves, molta diversió i riures sense parar en unes Olimpíades que pretenen ser memorables! Les inscripcions es faran una hora abans de l'activitat i els equips han de ser de 4 a 5 jugadors. Dskaraos tancarà l'últim dia de la festa major amb No acabis la festa sense greska i Vagalungo Sound, a les 23 h, a l'Espai Jove.

Tast de gintònics i cerveses

Des de l'assemblea jove Kndurgnt proposen, per segon any, una activitat diferent per despertar els vostres sentits: un tastet de gintònics!

Imagineu les dunes de gespa de parc de la Pau, la brisa marina que bufa a les set i mitja de la tarda, l’ambient que es mourà per la Canovelles de Mar... i un gintònic ben fresc i ple de complements davant vostre... Si voleu descobrir tots secrets que amaga aquest clàssic combinat veniu diumenge 24 de juliol a les 19:30 h al Parc de la Pau i no espereu a l'últim dia per a comprar la vostra entrada! L'activitat té aforament limitat a 50 persones i una entrada a 5€ que es vendran el mateix diumenge 24 a partir de les 18:30 h al mòdul del Parc de la Pau.

Si sou més de cerveses, no us podeu perdre el Tast de cerveses de Festa Major! Una de les novetats del programa, organitzada per Arkham Team i Velencini Slot. El tast es farà diumenge 24 de juliol, en dos pasis, a les 12 h i a les 15 h. T'ho perdràs?

Més informació: