jueves, 21 de julio de 2016

Circ, teatre, música i ball als espectacles de Festa Major!

Com cada any, la festa comptarà amb actuacions i espectacles de tota mena a les diferents places i carrers de Canovelles. No us ho perdeu, hi ha propostes per a tots els gustos i edats!

Divendres 22 de juliol és nit flamenca a Canovelles. El parc de Can Xarlet acollirà una de les novetats d'enguany, la Nit Flamenca amb l'actuació del cantaor Javi Rueda, el quadre flamenc de la Casa de Andalucía i el taller de guitarra flamenca del Centre Cultural. Una nit protagonitzada per aquests artistes canovellins que delitaran el públic amb el seu arte andalús i sorprendran amb les seves actuacions plenes d'emoció i sentiment.

La companyia Circ LOS ens portarà també l'espectacle Xarivari Blues a l'Auditori Can Carrencà, un espectacle potent i divertit on quatre experimentats artistes de circ es trobaran en una exuberant escenografia, inspirada en la pel·lícula The Blues Brothers. Malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies es combinaran en aquest espectacle amb elegància i molt bon d'humor. No us ho perdeu!

La nit de divendres també serà musical gràcies alconcert de pop-rock de la OMC amb les bandes Sinónimo de LuKro (rock), La bèstia (rock), Magret de Paco (rock) i Los Lokos de Kanombol (psyko-punky-billy). Paral·lelament, a la plaça de la Joventut hi haurà ball amb l'orquestra Belle Epoque i, per acabar, la tradicional Cercavila de nit, amb sortida des del carrer Indústria.

Dissabte 23 de juliol els espectacles arriben a Can Carrencà amb l'obra de teatre Corbacho 5G. Un espectacle teatral en què Jose Corbacho utilitza com a excusa les noves tecnologies per parlar i riure's una mica de tot: dels homes, les dones, la parella, els fills, internet, la política, el futbol, la religió, el teatre, la televisió, la monarquia... Mentrestant, hi haurà ball a la plaça de la Joventut amb l'orquestra Odisea i seguidament, començarà la ja consolidada House Party amb la seva sessió de dj amb Jey & Kastle, a la plaça Margarida Xirgu.

La nit acabarà amb un ball jove amb el grup de versions Hit Band, a la plaça de la Joventut. Diumenge 24 de juliol, l'orquestra Taxman amenitzarà el berenar dels avis i, al vespre, tornaran a pujar a l'escenari per oferir el ball de nit a la plaça de la Joventut. L'espectacle de Festa Major serà protagonitzat aquest any pel grup Anamarga i el seu espectacle de flamenc Báilame y deja que te mire, a la plaça de la Joventut.

Més informació: