viernes, 22 de julio de 2016

Les millors imatges i vídeos de Festa Major a Instagram i Flickr

Pots etiquetar les teves fotos amb el hastag #FMCanovelles i #FMCanovelles2016 i participar al concurs Instagram #FMCansOvellesDSK

Com l'any passat, l'Ajuntament posa a disposició de tothom el Flickr de Festa Major, des d'on es podran descarregar imatges de la Festa Major 2016 en diferents formats i mides. Per accedir al compte de Flickr només heu d'entrar a: FLICKR FESTA MAJOR.

També trobareu les millors imatges i vídeos de la festa al compte d'Instagram  AJCanovelles, recordeu que podeu etiquetar totes les vostres fotos amb el hastag #FMCanovelles i #FMCanovelles2016. 


Concurs Instagram  #FMCansOvellesDSK

El col·lectiu jove Dskarao's organitza, a més, un concurs fotogràfic a Instagram obert a totes les persones majors de 18 anys seguidors dels perfils @FMCansOvelles i @dskaraos. L'únic requisit és tenir un perfil públic a la xarxa social Instagram.

El concurs durarà del 15 de juliol, a les 12 h, al 26 de juliol, a les 12 h. La temàtica del concurs és la Festa Major de Canovelles 2016, amb la finalitat de crear fotos i vídeos i compartir-los a la xarxa Instagram.

Els usuaris hauran d'etiquetar, en el moment de la publicació, les seves fotografies i vídeos amb el hastag #FMCansOvellesDSK. Cada persona podrà participar amb tantes fotos i vídeos com vulgui dis de les dates del concurs i sempre d'acord amb la temàtica establerta.

Premis:
· Foto més deskarada
· Foto més original
· Millor vídeo

El 27 de juliol, el col·lectiu Dskarao's es posarà en contacte amb els guanyadors a través d'Instagram, publicant les fotos i el vídeo guanyador. Els guanyadors obtindran com a premi un cofre d'experiències.

Podeu consultar les bases del concurs AQUÍ.

Vesteix la samarreta de Festa Major!

Aquest any no et quedis sense samarreta de Festa Major i aconsegueix també la teva banderola per guarnir els balcons de casa.

A partir del 15 de juliol, de 18 a 21 h, pots comprar aquest material al local de Festa Major ubicat al carrer Prat amb Indústria, al costat del Centre Cultural. També el podràs adquirir durant la Festa de Presentació de la Festa Major, el dissabte 16 de juliol.

Punt sanitari de la Creu Roja

Per primera vegada a la festa, Canovelles disposarà d'un punt sanitari al carrer Prat, a la cantonada amb carrer Indústria. 

Més informació:


Arxius adjunts