martes, 19 de julio de 2016

Les activitats a l'aire lliure ompliran places i carrers per Festa Major!

La Festa Major d'enguany arriba amb més força que mai i amb rècord d'activitats: 81 propostes entre espectacles, concerts, cercaviles, activitats esportives, infantils, juvenils i per a la gent gran! 

Divendres 22 de juliol, les activitats al carrer seran les protagonistes. Primer amb la Cercavila dels Cans i les Ovelles, aquest any, amb furgomúsic i els nens i nenes del Casal d'Estiu, l'Escola Esportiva, els Gegants, les bèsties de foc dels Diables i totes aquelles persones que hi vulguin participar. Després, a l'Auditori Can Carrencà, es farà el pregó que aquest any estarà protagonitzat per l'escola Els Quatre Vents, que enguany ha celebrat el 10è aniversari. El pregó, que oferirà servei de traducció per a les persones sordes, acabarà amb el tradicional Correfoc infantil de la colla de diablots de Canovelles, a les 20:30h, i el Correfoc de la colla de diables de Canovelles, a les 22:30h.
 
Dissabte 23 de juliol tindrà lloc la Cucanya, que tornarà a demostrar l'agilitat dels més joves per fer-se amb el pernil, i la tradicional Tapa solidària dels Cans i les Ovelles a la plaça de la Joventut. Un vermut solidari que recaptarà diners a favor de l'associació local Betesda. El vermut estarà amenitzat amb la Música i dansa urbana del DJ King Musby i les ballarines Janina&Nora.

Trobada Gegantera del 25è aniversari

A la tarda, els Gegants, que enguany celebren els 25 anys, copsaran totes les mirades amb la seva gran Trobada, cercavila i ballada de Gegants. Aquest any, amb la participació de més de 25 colles d'arreu de Catalunya!
 
A la plaça Margarida Xirgu també s'exhibiran els ballarins de Capoeira Angola i Classe Oberta i, seguidament, es celebrarà l'esperada Holi Party, la festa Bollywood de pols de colors i música! La nit de dissabte oferirà també el Correfoc diabòlic infernal amb la colla de Canovelles.

Diumenge 24 de juliol, les activitats a l'aire lliure ompliran el programa novament. El bosc de Ca la Tona acollirà l'activitat Jugar i beure, menjar i jeure dels Cans i les Ovelles, on els participants dinaran, faran la migdiada i assajaran les cançons de la posterior Catxarrada remullada i la cercavila Anar a dormir, toc a plegar dels Gegants. Els més grans es reuniran a la plaça de la Joventut per gaudir del Berenar dels avis i el ball de tarda i, a les 20 h, se celebrarà la Gran Tabalada, que recorrerà els principals carrers del centre a cops de timbal.
 
Com cada any, podràs pujar al Tren de la Festa Major, els matins d'10 h a 14 h i les tardes de 17 h a 21 h. La sortida i l'arribada és a la parada d'autobús del carrer Indústria i si compres a les botigues de Canovelles, obtindràs tiquets per pujar-hi gratis!

Més informació: