lunes, 11 de julio de 2016

La Festa Major de l’Avinguda Canovelles, marcada pel 20è aniversari del barri

Divendres 8 de juliol va arrencar la festa major de l’Avinguda Canovelles amb els jocs infantils i el pregó d’inici de festa. Els veïns i les veïnes van assistir després a la tradicional ballada de la Colla Gegantera, que va regalar una placa a l’associació de veïns de l’Avinguda amb motiu del seu aniversari. També van actuar els Petits Bous de Canovelles i els Torets Blaus de Granollers, que ja fa 3 anys que participen a la festa major del barri. I per acabar, una bona botifarrada amb pinxos i la música del grup Choffers!

L’endemà, dissabte 9 de juliol, va seguir la festa amb la traca matutina i l’esperada xocolatada, que va fer les delícies dels més petits, que van jugar després a divertits jocs infantils a l’aire lliure. Al voltant de les 12 va celebrar-se la festa de l’escuma, que va refrescar el calorós dissabte i, per dinar, una gran paella de germanor, que va tornar a reunir al carrer a centenars de veïns i veïnes, sota l’ombra d’una gran carpa.

A la tarda, el castell inflable va entretenir els més menuts i el toro mecànic va fer riure d’allò més els veïns més valents del barri. La masterclass de ZumbaFit a càrrec de la Carol Chinchilla de la Zona Estudio Fitness, Dansa i lleure va agradar molt al públic, així com el taller de foc de la Colla dels Diables de Canovelles, que va acabar amb l’encesa, en lletres de foc, d’un rètol amb motiu del 20è aniversari on es podia llegir “20 anys AAVV”. Un altre dels moments més emotius de dissabte va ser l’homenatge i entrega d’un ram de flors a l’àvia més gran del barri, la Dolores Mesa Fernández, que a l’octubre farà 100 anys.

L’última nit de festa major va ser amenitzada per l’orquestra Camelott, que va fer ballar a grans i petis fins altes hores de la matinada. La festa, com cada any, va comptar amb la col·laboració de molts establiments del municipi: bar Baena, J. Gamarra Reparació d’ordinadors, plats cuinats i carns fresques El Molí, papereria i llibreria Paper Idea, dEk Pintors, Forn de pa Avinguda, bar restaurant Avenida, Ediciones Omega, Forn de pa Paso nivel, Can Quintana cuina de muntanya, Carniceria Salmantina, Vallès Mar peix fresc i congelat i bar Oskar’s.