martes, 22 de abril de 2014

Celebració dels 25 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

Ja hi tornem a ser! Amb aquesta primavera avançada arriben les ganes de sortir i els usuaris de l'Oficina de Català de Canovelles preparen la Trobada anual per fer una caminada conjunta i celebrar els 25 anys de formació del Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest cop faran un bon trajecte: de Granollers a Montornès per la llera del riu Congost.

El proper 26 d'abril, sortiran a les 9 del matí de Canovelles amb autocar fins a l’espai natural de Can Cabanyes on esmorzaran i des d'on començaran a caminar,.

Can Cabanyes constitueix un refugi per a la fauna d’ocells del riu Congost i també per a la fauna que colonitza l'aiguamoll que s’hi ha construït de manera artificial. Té un valor biològic molt important i s'hi han pogut detectar 86 espècies vegetals i 35 espècies d’ocells.

De camí,  admiraran els canvis que s'han produït amb la recuperació d'un riu que era una claveguera i ara és un espai molt agradable per passejar-hi, veuran el turó de les Tres Creus, la torre de Guaita, l’assentament romà Mon Observans i la font de Santa Caterina.

Quan arribin a Montornès dinaran al Parc dels Castanyers i gaudiran de les activitats que ens els han preparat.

Cap a les 5 de la tarda els autocars els tornaran al punt de sortida.