jueves, 17 de abril de 2014

Torneig Bimbo de Setmana Santa de Fútbol 7

Arriba Setmana Santa i amb ella, el Torneig Bimbo de Setmana Santa de Futbol 7, Memorial Artur Gómez, organitzat per la Unió Esportiva de Canovelles els propers dies 18 i 19 d’abril al camp de futbol.

La competició vol ser una trobada centrada en l’esport i la relació entre les diverses entitats del municipi i els equips participants.

Està adreçada a jugadors de futbol de la categoria benjamí i aleví i participaran 12 clubs de la comarca de reconegut prestigi a tot Catalunya: EF Llavaneres, UE Mollet, Mataró EF, RCD Espanyol, CE Sabadell, UD Cornellà, Vic-Riuprimer, Can Rull, CE Llinars, Finsobe CF, Penya Blanc i Blava La Roca i UE Canovelles.

Programa:

Divendres 18 d’abril: Torneig Benjamí
9:30 h a 13:30 h, Fases prèvies de grups
15:45 h a 17 h, Fases finals

Dissabte 19 d’abril: Torneig Aleví
9:30 h a 13:30 h, Fases prèvies de grups
15:45 h a 17 h, Fases finals

El torneig és de matí i tarda i per aquest motiu, la UE Canovelles convidarà a menjar a tots els equips (jugadors i entrenadors) en diversos restaurants de la zona.
Cada equip disposarà d'un guia de l'organització, que els acompanyarà durant tot el torneig, mantenint-los informats de les diferents activitats organitzades.
Els partits, d’altra banda, seran dirigits per àrbitres federats de la FCF i el temps de durada de cada partit serà de 20 minuts, sense descans.

Més informació:
Partits benjamí (162 kB)
Partits alevins (163 kB)