jueves, 10 de abril de 2014

Inauguració de la 1a Biennal d’Art Jove de Canovelles

El 4 d'abril, a les 20 h, es va inaugurar l'exposició col·lectiva fruit de la 1a Biennal d'Art Jove de Canovelles amb la presència dels nou artistes participants i l’alcalde, José Orive, entre altres regidors i regidores de l’Ajuntament.

“És un orgull inaugurar aquesta exposició”, va expressar l’alcalde, destacant que “aquestes obres mostren el talent dels joves de Canovelles i la comarca i el gran futur que tenen per endavant”. 

Els artistes van aprofitar la inauguració i la gran assistència de públic per agrair l’oportunitat que l’Ajuntament els ha brindat fent possible aquesta exposició: “Gràcies per oferir-nos la possibilitat d’ensenyar al poble el que fem i el que pensem”, va dir una de les artistes. “Aquí podeu veure el que, sovint, no som capaços d’expressar amb paraules”, va dir un altre dels joves participants. 

L’exposició, que es podrà veure a la Sala Arimany del Teatre Auditori Can Palots fins el 9 de maig, acull les obres de diferents formats artístics d'Alvaro Hidalgo, Esther Luchena, Helena Llucià, Patricia Martín, Pedro Merino, Alberto Montero, Carlos Moran i Ferran Vives.

Tots els participants que han presentat obres han estat triats per fer l’exposició, que a més ha comptat amb l’edició d’un catàleg amb totes les peces: collages, dibuixos, pintures, fotografies, còmics, escultures i textos, que mostren les idees i reflexions d’aquests joves artistes, tots ells majors de 18 anys, set dels quals són de Canovelles. 

La Sala Arimany estarà oberta de dilluns a divendres, de 16 a 21 h, i els dies en que hi ha espectacle al teatre.

Més informació:   Biennal (514 kB)