martes, 15 de abril de 2014

Premis als primers classificats locals de La Mitja Marató

Dijous, 10 d’abril, va lliurar-se els premis als primers classificats de la Mitja 2014 de les poblacions per on passa la Mitja i que havien participat al programa ‘Comença a fer La Mitja’. Els premiats van recollir el premi, diversos obsequis a l’empresa Arderiu de Canovelles, que enguany celebra el 80è aniversari.

Van assistir a l’acte els alcaldes i/o representants polítics dels municipis on s’ha fet el programa ‘Comença a fer La Mitja’: Canovelles, Granollers, Les Franqueses del Vallès, Cardedeu, La Llagosta i La Garriga.

Margarida Arderiu va ser l’encarregada d’obrir l’acte donant les gràcies a les persones assistents, felicitant als premiats locals i convidant a tots a un petit pica-pica amb productes Arderiu amb motiu dels seus 80 anys d’història. Seguidament els alcaldes van fer entrega del trofeu i la bossa d’obsequis gentilesa d’Arderiu i KH7-Lloreda als atletes.

L’alcalde, José Orive, va donar la benvinguda a Canovelles a tots els assistents, tot reconeixent l’esforç dels atletes premiats en l’acte i posant de relleu la importància de La Mitja pels municipis per on passa: “La Mitja és un acte esportiu però també és un acte de salut i de comarca i cada any va a més”, tot remarcant la important tasca d’empreses col·laboradores amb La Mitja com Arderiu, que porta a Canovelles 80 anys i que forma part de la història i el dia a dia del municipi.

Els primers atletes, masculí i femení, de Canovelles que van ser premiats a l’acte van ser José Corral Rodríguez, que va fer un temps de 1:16:57 h i Carmen Machado Pernia, que va acabar La Mitja en un 1:42:18 h.