jueves, 18 de septiembre de 2014

Beca Ítaca UAB per Virgínia Ávila


Aquest curs ha estat la Virgínia Ávila, alumna de l’IES Bellulla de Canovelles, que ha vist reconegut el seu esforç i el seu alt rendiment acadèmic amb la concessió d’una beca salari Ítaca UAB-Santander de 500€ mensuals durant tota la carrera.

La Virgínia, el curs passat, també va estar premiada pel seu treball de recerca: “Un criminal, un perill” als Premis Recerca Jove, dotat amb 750€. 

L’acte de lliurament de les beques salari Ítaca-Banco Santander 2014 es va realitzar ahir, dimecres 17 de setembre a Barcelona, i es va fer entrega de vint noves beques per a estudiants que han finalitzat els seus estudis secundaris durant el curs 2013-2014.

Aquestes beques gestionades per la Universitat Autònoma de Barcelona estan destinades a joves estudiants que hagin participat en qualsevol edició del Campus Ítaca, amb un alt rendiment acadèmic i que es matriculin al primer curs de qualsevol carrera universitària impartida a la UAB. Estan dotades de 500 euros mensuals i poden ser renovades cada curs durant tota la carrera.


Moltes felicitats a la Virgínia, a la seva família i als seus professors!!