sábado, 7 de febrero de 2015

L'Ajuntament impulsa mesures de creació d'ocupació

Des de l’Ajuntament seguim apostant per un servei de promoció econòmica de qualitat que té com a finalitat última potenciar el desenvolupament econòmic de Canovelles,  recolzant el nostre teixit empresarial i comercial, per tal d’afavorir la generació d’ocupació i potenciar la competitivitat de les nostres empreses en un context,  com l’actual, en que cal fer front a nous reptes tant econòmics com socials.

I és amb aquesta voluntat d’impulsar i dinamitzar l’economia local de Canovelles, que s’han posat en marxa un conjunt de mesures de recolzament empresarial entre les quals hi ha una bonificació del 25 per cent de descompte, amb un màxim de 10.000€, per aquelles empreses que tributen per l’impost d’activitats econòmiques i que contractin treballadors indefinits.

Es poden consultar tots els detalls d’aquesta bonificació a l’ordenança municipal sobre activitats econòmiques, en el seu article 5è, publicada al web l’ajuntament.

Un altre mesura de suport empresarial, que ja s’ha posat en marxa, ha estat el reforç del servei de promoció econòmica amb un tècnic d’empresa al qual podeu adreçar-vos per rebre:
  • Assessorament empresarial en la posada en marxa o consolidació de projectes empresarials.
  • Orientació en la cerca d’ajudes i recursos públics que actualment ofereix l’administració pública.
  • Orientació en Responsabilitat Social Corporativa per col·laborar amb el teixit social i comercial local.
  • Acompanyament en la gestió de tràmits empresarials amb l’ajuntament.
  • Formació empresarial i informació sobre cooperació inter-empresarial.
  • Accés a la borsa de treball de l’ajuntament per a la cerca de treballador.
Per accedir aquest servei, podeu sol·licitar hora al tècnic d’empresa adreçant-vos a: empresa@canovelles.cat