jueves, 26 de febrero de 2015

Reunió de la Junta de Seguretat Local

El dilluns 23 de febrer s'ha reunit la Junta de Seguretat Local del municipi amb la presència de l'alcalde, José Orive, i els cossos de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra.

L'objectiu d’aquesta reunió anual és avaluar globalment els objectius assolits durant l'any 2014, establir els nous objectius de cara el 2015 i realitzar la coordinació dels diferents cossos policials. L'avaluació ha estat molt positiva ja que la coordinació és molt bona i durant tot l'any ja es realitzen reunions de coordinació i seguiment.

Aquest any s'ha reforçat la policia de proximitat de mossos d'esquadra i de policia local amb un resultat de només un robatori a un comerç durant to l'any 2014. També han baixat molt els robatoris a cases particulars, els conflictes de convivència i només han augmentat lleugerament les faltes a propietat com vehicles.  

L'alcalde, José Orive, valora molt positivament el treball que realitzen els diferents cossos de seguretat i també la tasca que es realitza des dels diferents serveis municipals "en una època de crisi com l'actual, hi ha moltes famílies que pateixen i això es veu reflectit en una tensió social, els diferents serveis de l'Ajuntament treballen per tal d'oferir recursos i serveis a les famílies, però també, esport, educació i cultura per enfortir la xarxa social".

Més informació:

http://votv.xiptv.cat/canovelles/capitol/s-x27-estabilitzen-els-indicadors-de-seguretat-a-canovelles