jueves, 12 de febrero de 2015

Les escoles celebren l'English Day

Les escoles de Canovelles celebren aquest any l'English Day, una proposta per fomentar el coneixement i la pràctica de l'anglès a tots els nivells. 

Durant un dia els nens i les nenes de diferents nivells practicaran la llengua anglesa fent diverses activitats amb l’objectiu de fomentar la llengua, gaudir de la festa i conèixer aspectes de la seva cultura. Aquell dia, al menjador es gaudirà d’un dinar típic anglès, “Typical English meal”.

Per tal de fomentar més l'aprenentatge de l'idioma, l'escola s'agermana amb un centre educatiu d'Europa amb qui es treballa, a traves d'internet, sobre una temàtica d'interès mutu.

A l'Escola Joan Miró,  els alumnes de 4t de primària, faran les classes de música en llengua anglesa durant tot el curs i la resta de cursos treballaran, un cop al mes, la música en anglès mitjançant cançons en aquesta llengua i el grup de teatre portarà a terme la representació de l'obra en anglès. 

A l'Escola Jacint Verdaguer, es treballarà la plàstica amb elements de la cultura anglesa i a l’Escola Quatre Vents faran un mercat anglès i reportatges també en aquesta llengua.