jueves, 31 de diciembre de 2015

BON ANY 2016, CANOVELLES!!

Benvolgudes canovellines, benvolguts canovellins,

Un any mes arriba el Cap d’Any i de Reis. En aquests dies, en el meu nom i el de tota la corporació municipal, vull fer-vos arribar els nostres millors desitjos de felicitat, en aquestes festes que compartim entre tots i, d’una manera especial, amb la família i els amics més estimats. 

Cada any, per aquestes dates, es reprodueixen aquests moments d’alegria, que conviden a millorar les nostres relacions personals i també a afermar els nostres lligams amb els nostres veïns i ens acosten més els uns als altres.

Els carrers de Canovelles són plens, des de fa dies, de veïns i veïnes que van a fer les compres pròpies d’aquestes festes als nostres comerços i botigues que ens ofereixen qualitat i bon preu.

Carrers, places i equipaments estan plens d’activitats dirigides als nostres infants, joves i que inviten a participar a tota la família. Activitats organitzades per l’Ajuntament i, com sempre, amb el suport i la col·laboració de les entitats del nostre poble i molts voluntaris i voluntàries. Cantada de Nadales de les escoles, activitats al Casal de la Gent Gran, esport escolar, cloenda de l’any al Centre Cultural, esport en família, Els Pastorets, recollida solidaria de joguines, espai infantil i juvenil multijoc, espectacles infantils, caga el tió, cursa de Sant Silvestre, Festa de Cap d’Any, torneig de l’UE, cavalcada de Reis... entre altres.

Uns dies en els que Canovelles es diferent, uns dies per mostra el millor que te el nostre poble que es la seva gent, gent que estimem el nostre poble amb les seves virtuts i les seves mancances, simplement per que es el nostre poble, un poble que tots i totes volem ple d’oportunitats individuals i col·lectives en la salut, l’educació, l’esport, la cultura.... i, sobre tot, un poble solidari amb la gent que mes ho necessita, mes vulnerable, per que volem ser un poble de tots i totes, sempre i especialment en aquestes dates. Amb aquets objectiu treballem tots i totes de la ma. Així ho hem fet sempre i així ho continuarem fem per que no ho sabem fer d’un altre manera.

La festa la celebrem principalment a casa. Amb les vacances dels més petits que ens omplen de joia i il·lusió. Són dies de retrobament, d’intimitat i de tranquil·litat, compatible amb la gatzara de les celebracions familiars. Molt especial de l’explosió d’il·lusió, el dia de Reis, per a petits i grans. Són dies per acostar-nos els uns als altres en tot allò que ens uneix, oblidant el que ens pugui separar, superant els obstacles que podem trobar en el nostre desig de compartir amb els altres.

Desitjo que aquesta sigui la nostra actitud tots els dies de l’any, amb la família, amb els amics i amb els nostres veïns. Conservar l’esperit de convivència d’aquestes festes, mantenir el nostre civisme en els moments festius, com la Nit de Cap d’Any, treballar per Canovelles durant tot l’any nou de 2016, amb la il·lusió que ens encomanen els més menuts el dia de Reis.

Us desitjo unes molt bones festes de Cap d’Any i Reis, presidides per aquest esperit de convivència i amistat entre tots, per a que l’any vinent sigui, per a tots, un nou període de prosperitat.

El vostre veí i amic,

José Orive Vélez 
Alcalde