sábado, 19 de diciembre de 2015

Tot a punt per gaudir dels Dies Gegants!

La Paula i en Gosset conviden novament a tota la família a gaudir dels Dies Gegants, el 28, 29 i 30 de desembre. El pavelló Tagamanent es tornarà a convertir durant aquests tres dies en un gran Espai Multijoc Infantil amb inflables, jocs, activitats, espectacles i tallers diversos per als nens i nenes de totes les edats.

24 Hores d’esport escolar
Dimarts 22 de desembre, de les 17 a les 20 hores, i dimecres 23 de desembre, de les 9 a les 13 hores, al Pavelló Tagamanent, el SAE organitza dues jornades d'esport, adreçades als alumnes de 3r de primària fins a 2n de batxillerat de totes les escoles i instituts de Canovelles.

Esport en família i Caga Tió
Dimecres 23 de desembre, a partir de les 16 hores, a la Plaça de la Joventut, l’Ajuntament i la colla de Diables organitzen el tradicional Esport en família i Caga Tió. Una oportunitat ideal perquè els petits facin cagar el Tió i practiquin divertides i variades activitats esportives en família.

Espai multijoc infantil
Dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de desembre, de les 16 a les 19 hores, al Pavelló Tagamanent, els nens i nenes de 0 a 12 anys podran fer tallers, jugar amb els inflables, l'slot, els jocs tradicionals, la ludoteca... i també hi haurà tallers per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.
El dia 30 de desembre, a partir de les 19 hores, s'oferirà un espectacle infantil d'animació. El preu serà de 3€ per dia i infant (l'entrada també serveix per al circuit de cotxes a pedals del pavelló Ca la Tona). 
Entrada gratuïta: retalla el cupó que hi ha al díptic informatiu de Dies Gegants que trobaràs als diferents equipaments municipals, entrega'l a l'entrada de l’Espai Multijoc o al Pavelló de Ca la Tona i tindràs una entrada gratuïta per a gaudir de l'Espai Multijoc Infantil i el Circuit de cotxes a pedals.

Circuit de cotxes a pedals
Dilluns 28, dimarts 29 i dimecres 30 de desembre, de les 16 a les 19 hores, el Pavelló Ca la Tona es convertirà en un autèntic circuit de cotxes a pedals per als nens i nenes més atrevits, que tinguin de 6 a 14 anys.
El preu és de 3€ per dia i infant (serveix la mateixa entrada de l'Espai Multijoc).
Aquesta activitat està organitzada per l'Ajuntament i el Servei d'Educació Viària de la Policia Local.

Cavalcada dels Reis d’Orient
Dimarts 5 de gener, a les 18 hores, l’Ajuntament de Canovelles, organitza l’arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient i fa la recepció a l'Ajuntament.
A les 18:30 hores la Cavalcada de la comitiva reial passarà pels carrers del poble: plaça de l'Ajuntament, avinguda de Canovelles. c. de la Verge del Pilar, c. Diagonal, c. de la Indústria, c. del Molí de la Sal, c. de la Riera, c. de la Sèquia, plaça de la Constitució, c. de la Indústria i plaça de la Joventut.
A les 19:30 hores. Rebuda dels nens i nenes a Ses Majestats, els Reis d'Orient, a la plaça de la Joventut. En cas de pluja, l’acte es farà al Pavelló Tagamanent.

Recollida de joguines al Pavelló Tagamanent
Com cada any durant els Dies Gegants, el Pavelló Tagamanent recollirà joguines per als infants amb més dificultats del nostre municipi. Recordeu que les joguines han de ser noves, semi noves o en bon estat, no sexistes, que no necessitin piles i que no siguin bèl·liques.

Més informació: