miércoles, 30 de diciembre de 2015

Gaudeix de la cavalcada de Reis a Canovelles!

Dimarts 5 de gener, a les 18 hores, arribaran els Reis d'Orient a l'Ajuntament de Canovelles. Ses Majestats arribaran al municipi, en companyia de tots els seus ajudants, per agafar la clau del poble, que entregarà l'alcalde, José Orive.

Després de la tradicional cerimònia de rebuda i del discurs de Ses Majestats d'Orient al balcó de l'Ajuntament i davant d'una gran quantitat de veïns i veïnes, començarà un recorregut que passarà per diversos carrers de Canovelles.

Recorregut de la Cavalcada de Reis
A les 18:30 hores començarà el recorregut de la comitiva reial per tot Canovelles. Enguany, les carrosses recorreran la plaça de l'Ajuntament, l'Avinguda Canovelles, el carrer Verge del Pilar, Diagonal, Indústria, Molí de la Sal, Riera, Sèquia, la plaça de la Constitució, el carrer Indústria i la plaça de la Joventut.

Rebuda dels nens i nenes
A les 19:30 hores tindrà lloc la rebuda dels nens i nenes a Ses Majestats, els Reis d'Orient, a la plaça de la Joventut.
En cas de pluja, l’acte es farà al pavelló Tagamanent.

Carters Reials 
Recordeu que durant els Dies Gegants (28, 29 i 30 desembre) els nens i nenes podreu portar al vestíbul del pavelló Tagamanent les vostres cartes pels Reis d'Orient. Els carters reials les faran arribar a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.