miércoles, 16 de diciembre de 2015

La Fira de Nadal omple de parades i esperit nadalenc el carrer Diagonal

Per quart any consecutiu, Canovelles ha celebrat  els dies 12 i 13 de desembre la Fira de Nadal a la Diagonal, organitzada per Comerç Actiu Canovelles amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canovelles.

Una vintena de parades -de dins i de fora del municipi- de roba, productes selectes, alimentació, flors de Nadal, artesania, bijuteria... van omplir el carrer Diagonal d'esperit nadalenc i idees originals per regalar aquestes festes.

La fira, que va gaudir d’un gran  nombre de visitants tant dissabte com diumenge, va comptar també amb la participació d’entitats com l’Hogar Extremeño, que va oferir les seves tradicionals migas extremeñas i la colla Gegantera, que va animar els assistents amb una cercavila dels gegants de Canovelles.

Canovelles va rebre també la visita del Pare Noel, que va animar els visitants i va repartir caramels entre els més petits. També es van organitzar tallers infantils i una noria infantil va fer les delícies dels més petits.
Dissabte es va servir una autèntica “queimada”, beguda de tradició gallega, gràcies al centre de naturopatia Delphos de Canovelles i diumenge, es va celebrar una demostració i desfilada de pentinats fets per la perruqueria Maipa, que van agradar molt al públic assistent.

Divendres bojos de Nadal

El divendres 11 de desembre els veïns de Canovelles van passejar, comprar i gaudir de moltes promocions gràcies a l'activitat Divendres bojos de Nadal, organitzada per Comerç Actiu Canovelles, amb el suport de l'Ajuntament.

A més de descomptes i promocions a les botigues, hi va haver tallers de manualitats infantils i animació itinerant, entre d’altres activitats.
 
El proper divendres, 18 de desembre, Canovelles celebrarà un altre divendres boig. 

No us ho perdeu!