martes, 1 de diciembre de 2015

Un grup de mares de l’escola Congost aprenen tècniques de defensa personal

Prop d'una vintena de mares de l’escola Congost van aprendre dimecres 25 de novembre diverses tècniques de defensa personal en el marc del Dia Internacional contra la violència de gènere. 

La unitat de Proximitat de la Policia local de Canovelles va ser l’encarregada d’impartir aquesta sessió de dues hores, al pavelló Tagamanent. Abans de la sessió, el cap de l’equip de la Policia de Proximitat de Canovelles, Gonzalo González, va voler posar de manifest la importància de la prevenció per evitar accidents, robatoris o, fins i tot, agressions físiques i va recordar a les assistents que, sempre que sigui necessari, s’ha d’avisar a la policia o al número d’emergència general 112. “Nosaltres estem les 24 hores del dia a la vostra disposició i us agrairem les vostres trucades, essencials per evitar situacions dramàtiques”, va assegurar el cap de l’equip de Proximitat. 

La unitat de proximitat, que recentment s’ha ampliat i s’ha donat un major impuls a Canovelles, està oberta a que més grups de dones del municipi puguin dur a terme aquestes sessions de defensa personal. 

Les assistents van valorar molt positivament la iniciativa i van expressar la voluntat de repetir les sessions en properes ocasions.