lunes, 26 de mayo de 2014

Canovelles de 10 a 10

Vols comprar i sopar tot vivint una jornada diferent a Canovelles?

Divendres 6 de juny Canovelles celebra la primera edició de CANOVELLES DE 10 a 10, un esdeveniment que promou el comerç de proximitat i el sector gastronòmic del municipi.

Canovelles de 10 a10 vol ser a més a més, una jornada lúdica i festiva, la gent que passegi per Canovelles el dia 6 de juny es trobarà amb un munt d’activitats i animació. Un cop més l’Ajuntament de Canovelles i l'Associació de comerciants, Comerç Actiu Canovelles, van de la mà per promocionar el comerç i la restauració del municipi.

Comprar i sopar, menjar i gaudir de Canovelles. Es proposen àpats, sopars,  serveis, articles i productes per 10 euros, els establiments oferiran també, descomptes del 10 % en les compres efectuades en l’horari comprès de 10 a 22 hores. Espectacles de màgia, balls en directe, tallers infantils, demostracions... Els comerços de Canovelles trauran la parada davant els seus establiments i oferiran activitats en una jornada especialment atractiva.

Entre d’altres activitats organitzades per l'Associació Comerç Actiu Canovelles i l’Ajuntament es troben: un concurs d'aparadors, una desfilada de moda per a tots els visitants, animacions al carrer, un concurs d’Instagram i l'estrena de la projecció de l'espot turístic de Canovelles, realitzat per VOTV.

Projecció de l’espot turístic de Canovelles
S’instal·larà una pantalla a l’estand de l’Ajuntament, prop del lloc on es farà la desfilada i es projectarà l’espot turístic del nostre municipi que recentment ha realitzat VOTV per encàrrec de l’Ajuntament.

Concurs Instagram de10 a 22h
Tothom que tingui l’aplicació al mòbil “Instagram” podrà etiquetar les fotografies que faci del Canovelles de 10 a10 i etiquetar-les amb el tag  #Canovelles10a10 i entrar en el concurs a la millor imatge de la jornada. Des de l’stand municipal ubicat al carrer Riera, el mateix divendres 6 de juny, es podrà obtenir més informació del funcionament del concurs.

Concurs d’aparadors
A partir del dia 3 de juny podrem veure prop de 30 comerços que participaran al concurs d’aparadors oferint la millor imatge del seu aparador. Podrem visitar-los durant aquests dies. El dia de “Canovelles de 10 a 10” es farà públic el veredicte del guanyador del concurs. Un dels requisits en els aparadors concursants serà la presència d’un o més barrets de colors. Per tal que la gent faci el circuit dels aparadors participants, es regalarà un barret per acció de compra a aquells que facin el recorregut entre un mínim de cinc comerços.

Desfilada de moda al carrer Riera
El divendres 6 de juny s’organitzarà una desfilada de moda al carrer Riera amb productes dels comerços de Canovelles on podrem veure moda femenina, masculina, infantil, sabates i complements, etc... Es decorarà l’espai del carrer Riera on hi haurà la desfilada i s’habilitarà el lloc perquè els vianants puguin veure la desfilada.
  
Plat al 10/10 al plat
Jornada gastronòmica dels bars i restaurants que oferiran menús, plats o tapes especials per aquest dia jugant amb el número 10. Igual que les botigues, els bars i restaurants oferiran activitats i animació per a tot aquell que vagi a provar els seus plats.

Programa:
de 10 a 22h               Botigues al carrer
de 10 a 22h               Inici concurs Instagram
de 10 a 22h               Recorregut pels aparadors (entrega de barrets)
de 10 a 22h               Inici activitat Plat al 10
de 19:30 a 20:15h     Desfilada de moda
de 18 a 22h               Animacions i tallers des dels comerços i restauració
de 18 a 22h               Projecció spot turístic a l’stand municipal
a les 20:30h              Veredicte guanyador concurs aparadors