sábado, 24 de mayo de 2014

La trobada d'equips d'escola de bàsquet més gran que s'ha organitzat a Canovelles

128 jugadors van participar el 17 de maig a la trobada d'equips d'escola organitzada per primera vegada a Canovelles pel Canovelles Bàsket Club.

Fomentar l'esport entre els més petits del poble era l'objectiu d'aquesta gran trobada, la més gran que s'havia fet mai a la comarca.

De les 10 a les 13 hores, van disputar-se partits curts entre els equips d'escola participants: dos del Canovelles Bàsket Club, dos de Les Franqueses, dos de Lliçà d'Amunt, un de Lliçà d'Avall i un de l'Ametlla.

Els petits de les diferents poblacions també compartir jocs a les pistes exteriors del pavelló Tagamanent, una ocasió ideal per conèixer i fer noves amistats i passar una estona divertida a l'aire lliure.

El torneig es va tancar amb el lliurament de les medalles a tots els participants i l'homenatge als entrenadors dels jugadors i jugadores d'escola.

Torneig pre-mini de Bàsquet

El club també celebrarà, els proper dies 24 i 25 de maig, la 5a edició del Torneig Pre-Mini amb més participants que cap altre any i també amb més jocs, diversió i activitats per a tots els jugadors i les jugadores.