lunes, 5 de mayo de 2014

El Club d’Handbol celebra el VII Memorial a Josep M. Tinto i Riera

El pavelló Ca la Tona va acollir el 27 d’abril el VII Memorial al primer president del Club canovellí.

De les 9 a les 13 hores, va tenir lloc el torneig de les diferents categories del Club, que van disputar partits amistosos contra els jugadors i jugadores dels clubs d’handbol de Granollers, La Llagosta, Vilamajor, Mataró i Argentona.
 
Els assistents van poder gaudir també de l’últim i emocionant partit de lliga del sènior masculí contra el Sant Quirze, que finalment va aconseguir guanyar als locals. El sènior masculí, que actualment està a segona catalana i en segona posició del rànquing, darrera de Molins de Rei, jugarà a partir d’aquest proper cap de setmana les fases d’ascens a primera catalana.
 
Josep M. Tinto, fill del soci fundador del club, va entregar premis als millors jugadors i jugadores de cada partit i de cada categoria, així com també als millors porters i porteres del Memorial.

L’acte, va comptar amb la presència de l’alcalde, José Orive, i el regidor d’Esports, Joan Isern. El més petits van poder gaudir d’un matí amb inflables i, una vegada acabats els partits, tothom va poder dinar amb una gran paella popular davant del pavelló, on també hi havia instal·lada una paradeta amb productes d’handbol de la marca Kempa.