miércoles, 28 de mayo de 2014

Èxit a la cloenda dels Jocs Escolars organitzada per l'AMPA d'Els Quatre Vents

Per tancar la temporada de Jocs Escolars, l'AMPA de l’Escola Els Quatre Vents, amb la col·laboració del SAE, dissabte 24 de maig, va organitzar un macro circuit de jocs, obert a tots els nens i nenes de Canovelles, a l’escola Els Quatre Vents i al carrer Indústria.

Els participants han pogut practicar, des de les 10 del matí a les 12h, tota mena d’esports a l’aire lliure: bàsquet, futbol, bàdminton i joquei, entre d’altres esports; així com diversos jocs al pati de l’escola, sempre amb l’ajuda i el suport dels col·laboradors del SAE, veritable motor dels Jocs Escolars.

Després de la matinal esportiva, que enguany ha comptat amb la participació de més de 200 nens i nenes de Canovelles, el SAE ha lliurat al pati d’Els Quatre Vents els premis als millors col·laboradors dels Jocs Escolars d'enguany, així com als millors equips.

De tercer curs, han guanyat ‘Los geniales’ del Joan Miró; de quart, 'Los cracks’; de cinquè, 'Total cinquè’ del Congost i de sisè, l'equip 'Els Quatre Vents'. Tots els participants van entrar en el sorteig de material esportiu i van rebre una medalla amb motiu del 30è aniversari del SAE.  Van fer l’entrega de premis l’alcalde, José Orive, i el regidor d’Esport, Joan Isern.

La jornada de cloenda ha coincidit, com cada any, amb la Festa de l’Esport, una celebració promocionada per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de divulgar l’esport i els seus beneficis entre els més petits.