miércoles, 31 de diciembre de 2014

Coneixes la Biblioteca Frederica Montseny?

La Biblioteca Frederica Montseny de Canovelles és un servei municipal públic i gratuït dirigit a tota la població i forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

L'accés a la biblioteca és lliure. Només cal el carnet de la biblioteca per a fer ús dels seus serveis. Els més petits han de venir acompanyats per un adult.

La missió de la biblioteca és garantir l’accés a la informació, la cultura i al coneixement mitjançant els recursos humans, tecnològics i dels fons documental que disposa.

A la nostra Biblioteca hi trobareu:

Planta baixa: On trobareu el taulell de préstec i informació general de la biblioteca. També els audiovisuals, les revistes i la premsa diària.

 
Planta primera: sala adreçada als adults. Hi ha el fons general, les enciclopèdies i diccionaris, els ordinadors per consultar internet, el servei d'ofimàtica, la col·lecció local i la fotocopiadora.

Planta segona: secció adreçada als infants. Hi podreu trobar llibres de coneixement, contes, còmics, vídeos, CD de música i revistes infantils. També CD-ROM i ordinadors per internet i ofimàtica. També trobareu la sala de petits lectors, adreçada als més petits, fins als 4 anys, on pares i nens comparteixen les primeres lectures en un ambient agradable i acollidor.
En aquesta segona planta també trobareu el Racó de pares que està configurada per llibres i revistes relacionada amb la gestació, el creixement, la salut i l'educació dels infants.

Horaris
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30 hores.
Matins: dimecres i dissabte, de 10 a 13 hores. 

Adreça
Carrer Molí de la Sal, núm. 24-26

Tel. 93 861 89 80