jueves, 4 de diciembre de 2014

Servei Local d'Ocupació

El servei local d'ocupació és un servei públic adreçat a tots els habitants de Canovelles on hi trobaràs els següents serveis:

Assessorament sobre el món laboral. Situació amb què es troba, professions amb més sortides, etc.

T’ajudem a definir el teu objectiu professional, així com a dissenyar l’itinerari per assolir-lo, t’acompanyem, t’orientem i et recolzem durant el període de recerca activa de feina...

Assessorament sobre l'oferta formativa actual, formació reglada, formació ocupacional i formació contínua.

Una borsa de treball on es gestionen ofertes d'empreses de la comarca.

Oferim formació específica per a millorar les habilitats laborals.

Per formar part del Programa cal inscriure-s'hi mitjançant una entrevista personalitzada i demanant cita prèvia al telèfon 93 846 39 90, o a clubdefeina@canovelles.cat


El Club de Feina, un espai on adreçar-te per buscar informació sobre ofertes de treball publicades a la premsa local, a Internet i les rebudes a l'Ajuntament de Canovelles.

Un espai amb recursos per facilitar la recerca activa de feina i la possibilitat d'un intercanvi d'informació amb persones que es troben en la mateixa situació.

Si estàs a l'atur o en situació de millora de feina t’oferim l'oportunitat de trobar les eines per millorar i sistematitzar la teva recerca, models per fer el currículum vitae, cartes de presentació, consells a seguir durant una entrevista de treball i connexió a Internet.

Per accedir al club de feina cal haver fet una entrevista prèvia d’acollida al servei, concertant dia i hora al telèfon 93 846 39 90.

L’horari del Club de feina és de dimarts i divendres de 10 a 12 hores.