lunes, 29 de diciembre de 2014

L'escola Joan Miró, la més participativa de les "24 hores d'esport escolar"


El pavelló municipal Tagamanent va acollir, un any més, una trentena de col·laboradors i 254 nens i nenes de les diferents escoles de Canovelles, que van jugar a bàsquet, futbol i handbol els dies 19 i 20 de desembre, a la 31a edició de les esperades 24 hores d’esport escolar.

Organitzada pel SAE de l’Ajuntament, l’activitat va tornar a ser un èxit i els equips van superar-se jugant amb disfresses molt elaborades, ja que en aquesta activitat el que més es puntuava no era el resultat dels partits, sinó l’organització, el joc d'equip, la originalitat i la participació.

Lliurament de premis 
  
Dissabte 20 de desembre, a les 13 h, va tenir lloc l'acte de clausura de l’edició d’enguany amb el lliurament dels premis als millors equips escolars a càrrec de l’alcalde, José Orive, i el regidor d’Esports, Joan Isern, així com el sorteig de material esportiu entre tots els participants.

Els trofeus es van repartir de la següent manera: el millor equip de 3r de primària va ser Los Ninjas, de l'escola Els Quatres Vents; de 4t, Els follets del Vent de l’escola Els Quatre Vents; de 5è, Papa Noel y sus elfos de l'escola Els Quatre Vents; de 6è, Els Zombis del Jacint Verdaguer i de l’ESO, Canovelles City de l’institut Bellulla.

Els equips més originals van ser les Rebels Babys del Verdaguer, en segona posició Las superpomponas del Verdaguer i en tercer lloc, Los Piratas Luchadores de l’escola Els Quatre Vents.  El premi al millor joc d'equip el van aconseguir l'equip Los Vengadores de l'escola Congost i, en segon lloc, Los raperos de Montepinar, també del Congost.

Finalment, i degut a la alta participació de l'escola -amb un 45%-, el premi a l'escola amb més participació de Canovelles va anar a mans de l'escola Joan Miró. 


Moltes felicitats a tots!