viernes, 6 de noviembre de 2015

500 caminadors van participar a la 18ª Marxa de Canovelles


L’1 de novembre va celebrar-se una de les activitats més participatives del calendari esportiu del municipi: la 18a Marxa de Canovelles, organitzada pel Club Atletisme Canovelles, amb el suport de l’Ajuntament.

La marxa popular va tornar a ser un èxit de participació amb 500 marxadors. A les 9 del matí de diumenge, al bosc de Ca la Tona, es va donar el tret de sortida a la caminada que, com cada any, va oferir dos recorreguts a triar pels caminadors i caminadores: un de 10 km i un de 14 km.

Enguany, la novetat va ser que el recorregut de la marxa va passar per la Domus d’Olivet, canvi que va agradar molt als participants. La valoració general va ser molt positiva, tant per part dels caminadors, els membres del club d’atletisme i totes aquelles persones (membres de la Policia Local, un centenar de col·laboradors del S.A.E i el Club Atletisme Canovelles) que fan possible que la marxa popular sigui, any rere any, una caminada cívica i sense incidents.  

A l'arribada, els participants van rebre obsequis, van entrar en el sorteig de material esportiu i van reposar forces amb un entrepà i un refresc al bosc de Ca la Tona.