domingo, 29 de noviembre de 2015

Homenatge a Dolores García, àvia centenària

L’Ajuntament de Canovelles ha homenatjat a la Dolores Garcia que diumenge, 22 de novembre, va celebrar els 100 anys de vida. Dilluns 23 de novembre, l’alcalde, José Orive; la regidora de Gent Gran, Teresa Riera, i una representant de la Generalitat de Catalunya, van visitar a la Dolores Garcia a casa de la seva germana, al carrer Roure del barri de Bellulla de Canovelles.

Amb una menjador ple de familiars i recordant encara la gran festa de diumenge, amb més de 70 persones convidades, l’àvia Dolores es va mostrar molt contenta i agraïda per la visita i el ram de flors que van regalar-li l’alcalde i la regidora.

La Dolores Garcia Carreño, que gaudeix d’una salut envejable, va néixer a Almeria i és la més gran de vuit germans, dels quals ja només en queden 5. Sempre ha viscut amb la seva germana, la més petita de tots els germans, i mai s’ha casat. Ja fa 30 anys que van marxar d’Almeria, on sempre havia viscut del camp, per venir a viure a Catalunya. Aquí va viure uns anys a Granollers i, després, a Canovelles. 

L’homenatjada va escoltar atentament la carta que l’alcalde va llegir-li en nom del govern de la Generalitat de Catalunya i va rebre, amb il·lusió, la medalla centenària de la Generalitat, assegurant que “no me la trauré mentre visqui”.