lunes, 16 de noviembre de 2015

L’Hogar Extremeño ha celebrat 34 anys d’història

Amb una Caminada popular, una degustació de migas i un sopar i pastís, els socis i sòcies de l’Hogar Extremeño van celebrar, dissabte 14 de novembre, el 34è aniversari de l'entitat amb diverses activitats, entre les quals va destacar, el sopar d’aniversari al Centre Cultural.

La celebració va començar dissabte amb La caminata a la verge de Llerona, una activitat que va començar fa uns anys i que, cada any, aplega més caminadors i caminadores. La sortida i l’arribada va tenir lloc a la plaça de la Joventut on, després de l’esforç físic, els participants van gaudir d’una degustació de les tradicionals i ja populars migas extremeñas.

L’acte més emotiu de la celebració va arribar, però, durant el sopar d’aniversari. Reunits tots al Centre Cultural, el president de l'entitat, David Rodríguez, va dedicar a tots els socis i sòcies de l’entitat unes paraules d’agraïment per l’esforç i la dedicació, que any rere any, fan possible celebracions tan estimades i esperades a Canovelles com aquesta: “Ja han passat 34 anys des que un grup d’immigrants extremenys a Canovelles complissin el seu somni de crear un “hogar”, on recordar, reunir-se i obrir la porta a la cultura i tradicions d’Extremadura, el seu lloc d’origen”. 

David Rodríguez va destacar també que “avui l’entitat compta amb una coral i un grup de dansa, considerats un dels millors de la nostra terra, així com d’un ampli programa d’activitats que fan viure Extremadura d’una forma propera per tos els socis i sòcies de l’entitat”. 

Després de les paraules del president, els assistents van gaudir del sopar d’aniversari i un pastís que commemorava els 34 anys d’història de l’entitat.