martes, 14 de enero de 2014

Benvinguda als treballadors contractats dins dels Plans d’Ocupació

 El 13 de gener han començat a treballar a l’Ajuntament les 11 persones que has estat seleccionades per treballar dins dels nous Plans d’Ocupació.

L’alcalde, José Orive, el regidor de Promoció Econòmica, Emiliano Cordero, i els diferents tècnics que s’encarregaran de fer el seguiment dels treballadors, han rebut a les persones contractades a la Sala de Plens de l’Ajuntament en un acte de benvinguda.

Vuit de les persones contractades treballaran dins del projecte Treball i Formació (set persones a la brigada realitzant tasques de manteniment i una com a auxiliar administratiu a Serveis Socials). Dues persones més treballaran en el projecte Treball als barris, com a auxiliars de la llar per a projectes de Serveis Socials i una altre persona contractada directament pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, que realitzarà tasques dins la brigada de l’Ajuntament.

Els contractes, que tindran una durada de 6 mesos, estan adreçats únicament a persones en situació d’atur i que ja han exhaurit la prestació d’atur. “Els ajuntaments tenim prohibit contractar personal, només podem oferir feina als veïns i veïnes a través d’aquests Plans d’Ocupació del SOC, així com a través de les obres públiques que impulsem”, ha dit avui l’alcalde, José Orive, afegint als treballadors que “aquest és el nostre gra de sorra per millorar la situació d’algunes de les persones que pitjor ho estan passant en aquests moments”.