viernes, 10 de enero de 2014

Ja pots visitar l’exposició fotogràfica ‘Temps de fred’ d'AFOCA

L’Agrupació Fotogràfica de Canovelles AFOCA va inaugurar, el 8 de gener, l’exposició “Temps de fred” al Centre Cultural.

L’alcalde, José Orive, i el president de l’AFOCA, Juan Navarro, van ser els encarregats d’inaugurar l’exposició fotogràfica la qual es compon de gairebé una vintena de fotografies realitzades pels components de l’entitat. 

“Fotografies que desperten sentiments i emocions i que transporten al visitant a nous llocs per descobrir”, així han definit els autors de la mostra les seves fotografies, centrades en l’actual època de fred, fetes amb diferents estils i tècniques, on es poden veure paisatges freds, gent molt abrigada, detalls d’hivern, etc.

“Hem d’agraïr la col·laboració i el suport que sempre ens ha prestat l’Ajuntament”, va expressar el president d’AFOCA, afegint que “tot i que ens va costar una mica engegar de nou l’associació fotogràfica a Canovelles, estem molt satisfets amb totes les activitats que hem organitzat i amb la bona acollida que ha tingut al municipi”.

Aquesta és la segona exposició que protagonitzen els membres d’AFOCA al Centre Cultural, seu de l’entitat i ja són 12 les persones que formen l’agrupació fotogràfica, persones amb una mateixa passió, la fotografia, però amb edats i inquietuds diferents envers aquest món.

L’exposició es podrà visitar, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores i fins el 28 de gener.