jueves, 2 de enero de 2014

Carta als Reis d’Orient

Benvolgudes Majestats, Reis de l’Orient,

A nivell personal us vull demanar, com cada any, els ja tradicionals  mitjons  i la colònia de sempre.

Com a alcalde de Canovelles aprofito que veniu a casa nostra, per demanar- vos, primer de tot, que porteu les joguines que els més petits us han demanat. Però, sobretot, que els canovellins i les canovellines siguem una mica més feliços aquest any 2014.

Canovelles és un poble de bona gent, gent treballadora, amb esperit d’esforç, lluita i constància. Mai ens han regalat res. Però, malgrat  tot,  a data d’avui més de 2.000 veïns  són a l’atur.

Us demano que aquest any 2014 vingui carregat de més igualtat d’oportunitats i que aquests veïns puguin trobar feina. 

Us demano que tothom tingui un habitatge digne i  solucions a les famílies que actualment es troben en fase de desnonament.

Us demano que els canovellins i les canovellines tinguem salut. I, per a aquells que no en tinguin, us demano uns bons serveis de salut públics, amb els recursos materials i humans  necessaris. Hem de salvar el nostre sistema públic sanitari, ja que després de tants esforços per construir-lo està en perill.

També us demano  que tots els nostres infants que avui  estan tan contents de veure-us puguin continuar formant-se a les escoles públiques de Canovelles, així com gaudint dels serveis de Casa Nostra, del Casal infantil, del Casal d’estiu, etc. I sobretot que els més petits puguin anar a les Escoles Bressol. Unes escoles de qualitat i amb els recursos necessaris perquè tothom tingui la possibilitat de créixer a tots els nivells, personal i comunitàriament, perquè només així els nostres infants i el nostre poble tindran el futur que tots desitgem .

Per últim us  demano que  ens ajudeu a tots - especialment  a l’ajuntament  i a les nostres entitats culturals, esportives, educatives, juvenils ... - a continuar construint junts, amb solidaritat, igualtat d’oportunitats, pau, justícia i cohesió social,  el nostre estimat poble. Que a tots plegats no ens falti la il·lusió i l’audàcia per aconseguir l’èxit.

Els canovellins i canovellines sempre hem sortit de les dificultats a base de voluntat, esforç i treball. I ara no serà diferent. Per aquest motiu jo com alcalde i tots els veïns d’aquest poble mil·lenari ens comprometem a ajudar-vos hi tot l’any.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

Una abraçada,


José Orive Vélez

Alcalde de Canovelles