viernes, 17 de enero de 2014

L’atleta local Youssef Essabani, segon al Cros Internacional d’Elgoibar


El Club Atletisme Canovelles està d’enhorabona. Youssef Essabani, atleta del club, va classificar-se en segona posició de la categoria infantil al 71a edició del prestigiós Cros Internacional Memorial Juan Muguerza d’Elboibar, celebrat el 12 de gener al País Vasc.

El jove atleta, que va ser escollit per la Federació Catalana d’Atletisme per participar al cros amb la selecció catalana, va fer una actuació extraordinària, col·locant-se en segona posició amb un temps de 10’ 35’’, per darrera de Toni Baños, que va quedar primer a un cros amb una destacadíssima actuació dels atletes catalans.

Entrenat per Carlos Díaz i essent un atleta de primer any (és a dir, dels petits de la seva categoria), Youssef Essabani va ser seleccionat per la Federació entre els set millors atletes de la seva categoria per la seva trajectòria al llarg d’aquesta temporada.

Aquesta, però, no és la primera vegada que seleccionen a un atleta del Club Atletisme Canovelles per participar amb la selecció catalana al cros internacional. En edicions anteriors van ser seleccionats dos atletes més del club canovellí: Manel Egea i Andrés Campoy.

A banda del Cros Internacional, el passat 12 de gener, l’atleta local Anna Riera va obtenir la segona posició a la general de la Mitja de Sitges, només superada per l’atleta Laia Andreu.

Per últim, cal destacar també l’actuació de tres atletes alevins del club, que van participar als 1.000 m del Trofeu Promoció de pista coberta fet a Sabadell. L’atleta més destacada va ser Júlia De la Piedra, amb un temps de 3’ 33.

Moltes felicitats a tots!!!

Més informació: