viernes, 10 de enero de 2014

L’Ajuntament en contra de la resolució de participació dels ens locals en els ingressos de la Generalitat de Catalunya

El passat 27 de desembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució de la Vicepresidenta del Govern i Consellera de Governació i Relacions Institucionals que detalla la participació dels ajuntaments en els ingressos de la Generalitat integrada dins del Fons de Cooperació Local de Catalunya.

L’alcalde es mostra contrari a la resolució i demana a la Generalitat que es faci una nova distribució de la participació dels municipis. No està d’acord amb l’import procedent del Fons de Cooperació Local de Catalunya al 2013 i és per això que ha formulat a la Vicepresidenta del Govern diverses al·legacions, de les quals adjuntem document, demanant que es deixi sense efectes la distribució efectuada per la resolució de la Vicepresidenta de distribució als municipis de Catalunya de la participació en els ingressos de la Generalitat per causa de nul·litat de ple dret.

Així mateix, demana que es faci una nova distribució d’acord amb els criteris de continguts de la llei de Pressupostos de la Generalitat. 

Arxius adjunts: