jueves, 19 de marzo de 2015

241 participants al Cros del Verdaguer

El 15 de març es va celebrar el 31è Cros de l’escola Jacint Verdaguer, amb una participació total de 241 alumnes de les escoles del municipi.

Les curses van ser seguides de ben a prop per tots els familiars i amics dels atletes, que van animar amb força als seus petits corredors.

L’escola Jacint Verdaguer va tornar a ser l’escola amb més participació del cros, amb 210 participants, i va guanyar 5 de les 12 curses que es van celebrar (6 masculines i 6 femenines): el cros popular, les curses de 5è i 6è, de 3r i 4t, de 1r i 2n, de P4 i P5 i, per últim, el cros dels més petits de l'escola, els alumnes de P3. El Congost va participar amb 38 alumnes, l'escola Els Quatre Vents amb 26 i el Joan Miró amb 17 alumnes.

Cal destacar que els tres primers de les dues curses populars de 3,5 km (masculina i femenina) van ser del Club Atletisme Canovelles. Al cros popular masculí, van fer pòdium Alfonso Guillén (1r), Manel Egea (2n) i David Perales (3r) i al cros popular femení: Yasmina Mesa (1a), Irene Perales (2a) i Aroa Tinto (3r).

Un cop finalitzat el cros, al voltant de les 11 del matí, es van repartir totes les medalles per als tres primers classificats de cada cursa, així com un petit obsequi per a tots els participants.