martes, 31 de marzo de 2015

130 participants al VI Torneig pre mini del Club Bàsket Canovelles

Dissabte 28 i diumenge 29 de març el CB Canovelles va celebrar el VI Torneig pre mini de bàsquet al pavelló Tagamanent i a l'escola Congost. Un torneig que enguany ha estat especial i ple de novetats amb motiu del 20è aniversari del Canovelles B.C.

El club canovellí ha ampliat el nombre d’equips participants: 5 masculins i 4 femenins, així com les activitats i les instal·lacions on ha tingut lloc el torneig. I és que enguany s’han jugat partits al pavelló Tagamanent i també a l’escola Congost.
 
Els participants, a més, han gaudit de moltes activitats al llarg de tot el cap de setmana: sessions de karaoke, el concurs Master Chef i el futbolí inflable instal·lat al pàrquing del pavelló Tagamanent. A més, per primer cop, alguns dels equips participants es van quedar a dormir a El Campanar, la nit de dissabte, per seguir el torneig a l’endemà.

Van ser, en definitiva, dos dies de molta activitat i moltes emocions pel Canovelles B.C. que, amb gairebé 100 col·laboradors, han fet possible crear 48 hores de bàsquet per als més de 130 participants del torneig. Jugadors i jugadores de bàsquet que van arribar a Canovelles des de diferents punts del territori: Mataró, L’Hospitalet, Cervera, Llançà, Barcelona, Vilassar de Mar i Solsona, entre d’altres poblacions. 

Els membres del club van mostrar-se, al final de la jornada, molt satisfets amb el resultat i amb la alta participació de jugadors i jugadores, així com de visitants que van acostar-se al pavelló i a l’escola Congost per veure els diferents partits que es van organitzar.