domingo, 29 de marzo de 2015

Apunta't a FEM PINYA!

Us presentem el programa "FEM PINYA!", un programa d'educació per a la salut per tal de promoure i reforçar actituds contràries al consum de drogues, adreçat als nois i noies d’11 i 12 anys, estudiants de 6è curs.  

Una etapa de canvis importants, tant fisiològics com pel que suposa deixar l’escola i entrar a l'institut. En definitiva: deixar de ser nens per passar a ser nois i noies. Per això és una etapa clau per prevenir les drogodependències.

“FEM PINYA!” és gratuït i s’aplicarà en sis sessions, al llarg del mesos d'abril i maig de 2015 i es completarà amb una festa de cloenda.

Les activitats es faran a diferents espais comunitaris: Can Palots, el Pavelló, El Local, l'ambulatori... en horari extraescolar (de 17:00 a 18:00 hores) un dia a la setmana a triar entre les opcions que trobareu al full d'inscripció.

Tots els participants rebran un àlbum de cromos, que és també quadern d’activitats i l’agenda del programa. Els cromos els rebran gratuïtament als equipaments col·laboradors, després de cada sessió. A més, els que hagin completat el programa podran prendre part en el sorteig d’un premi final.

La inscripció es pot formalitzar omplint i lliurant la butlleta al Can Palots fins el 10 d'abril. 

A la sessió inicialel 13 d'abril de 2015 a les 17:00 h a Can Palots hi esteu també convidats els pares i mares. 

“FEM PINYA!” és un projecte compartit per molta gent. Desitgem i esperem que també ho sigui per a vosaltres. Per això us animem a inscriure’s i participar en el programa.