miércoles, 18 de marzo de 2015

Oberta la convocatòria d'ajuts per a persones amb discapacitat i ajuts a l'autonomia en la pròpia llar

Ha sortit publicada al DOGC la convocatòria de la concessió dels ajuts del programa d’atenció social a les persones amb discapacitat, i la concessió dels ajuts de suport a l’autonomia en la pròpia llar per a l’any 2015.

El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació necessària finalitzarà el 10 de maig.

Les sol·licituds s’han de presentar en el formulari que es facilita a les dependències del Departament de Benestar Social i Família, o a través d’Internet al web del Departament.

Per a qualsevol informació o dubte, podeu adreçar-vos a l'àrea de Serveis Socials Bàsics, Av. Verge de Montserrat, s/n de Granollers, de dilluns a divendres de les 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. El telèfon de contacte és: 93 791 17 49.

Les convocatòries obertes són les següents:

ORDRE BSF/36/2015, de 2 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió dels ajuts del Programa d'atenció social a les persones amb discapacitat per a l'any 2015.  

ORDRE BSF/38/2015, de 3 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió dels ajuts de suport a l'autonomia en la pròpia llar per a l'any 2015.