lunes, 26 de noviembre de 2012

GRACIES A TOTS i TOTES

Desprès d’aquestes eleccions al Parlament de Catalunya en les quals els socialistes a Canovelles  hem tingut més votants que en les de 2010, vull agrair-vos el vostre vot i expressar-vos el meu compromís i el del partit per seguir treballant  per a una societat més solidaria , més responsable i més justa en la qual hi càpiga tothom vingui don vingui i pensi el que pensi.
Molts fan profetitzar el nostre enfonsament i alguns, inclús, creien que desapareixeríem, però no ha estat així. En canvi aquells que han estat durant més d’un mes intentant aconseguir una majoria excepcional han fracassat.
Tenim que seguir treballant per a que aquesta terra que ens va acollir a molts de nosaltres i que també és la nostra terra tingui el millor encaix possible dins de l’Espanya federal que nosaltres, els socialistes, sempre hem cregut necessària y també per aconseguir democràticament que els que estan ara manant el país, imposant unes polítiques econòmiques i socials que només serveixen per castigar als més dèbils, reduir els sous als treballadors i augmentar els impostos als pobres, siguin substituïts democràticament per altres que facin el contrari.
De nou gracies
José Orive.