lunes, 12 de noviembre de 2012

L’HERÈNCIA SOCIALISTA ÉS UNA SALUT PÚBLICA, UNIVERSAL I GRATUÏTA QUE LA DRETA ESTÀ DESMANTELLANT



“Els ciutadans que volen aturar a CiU i al PP, en la seva guerra de banderes i en les seves retallades, tenen en el PSC l'únic partit d'esquerres no independentista que pot frenar a Mas. Quant més fort sigui el PSC, menys retallades podran fer ells.

Pels socialistes la salut és un dret i no un bé de consum. La salut ni és un negoci, ni es negocia amb ella. El PP, amb el suport de CiU, a partir del Decret 16/2012, ha abolit la salut com a dret universal, justament l’herència que vam deixar els socialistes de la mà de l’Ernest Lluch quan fou ministre de Sanitat.

El compromís dels socialistes és suprimir els repagaments sanitaris i farmacèutics, aturar el procés de privatització de la sanitat catalana afavorida pel conseller Boi Ruiz (expresident de la patronal sanitària privada), reduir les llistes d’espera i l’aplicació d’un pla de salut per a les persones en risc d’exclusió social”.
Sobre aquest tema, us fem arribar l’Alternativa sensata Núm. 8 Salut D'altra banda, podeu descarregar-vos els espots de campanya que trobareu a continuació:
Federalisme http://youtu.be/rTzVoYU7w8A Esperem que siguin del vostre interès.

Moltes gràcies