sábado, 28 de junio de 2014

El barri Joan Miró ha celebrat la festa major

El barri Joan Miró ha estat el primer a celebrar la festa major del barri, els dies 20, 21 i 22 de juny. Els veïns i veïnes van gaudir d’un cap de setmana d’activitats i disbauxa gràcies al programa organitzat per l’associació de veïns del barri.

Com cada any, la festa va comptar amb una alta participació de públic i d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Divendres va tenir lloc el Campionat de futbol sala, el Festival infantil amb el grup Lucrystry Luky i el primer ball de nit de la festa.

L’endemà, els veïns i veïnes van llevar-se per gaudir de la segona edició del Campionat de dòmino, que enguany va tenir una molt bona acollida. A migdia, es van degustar una gran quantitat de tapes, molt variades, al tercer Concurs de Tapes de la festa i els més petits van divertir-se d’allò més amb el castell inflable.

Després de la gran paella de germanor, un dels actes que més veïns i veïnes va agrupar a la festa, van tenir lloc els jocs infantils i la gran xocolatada, que va fer les delícies dels més petits del barri. Al voltant de les 8 del vespre, va començar el festival de ball a càrrec de la companyia ‘Danza por derecho’ , activitat que va tornar a omplir el carrer de molts veïns i veïnes.

Els Diables de Canovelles van iniciar els últims actes de nit de la festa amb una exhibició de foc i fantasia al carrer principal del barri, activitat que va donar peu a la revetlla popular amb l’orquestra Salsabor.

Els actes, que van comptar amb la presència de l’alcalde, José Orive, i diversos regidors de l’Ajuntament, van finalitzar diumenge 22 de juny amb l’entrega de premis dels concursos i la traca de final de festa.