martes, 24 de junio de 2014

Festa d'aniversari dels 40 anys de l’escola Jacint Verdaguer

Dia de festa i emocions al Jacint Verdaguer!

El 15 de juny, Canovelles va celebrar el 40è aniversari de l'escola de la transició i el canvi i per celebrar-ho, l'AMPA de l'escola va treballar amb il·lusió per fer d'aquest 15 de juny, un dia de records, activitats i moments emotius per a totes aquelles persones que, d'una manera o altre, han format part d'aquests 40 anys i se senten vinculades al centre. Actuals i antics alumnes, professors i professores, AMPA i molts familiars i amics dels nens i nenes van reunir-se a l'escola per gaudir d'un dia complet d'activitats.

Al matí va tenir lloc una gimcana esportiva en parelles formades per un nen i un adult. Els participants, gairebé un centenar, van anar passant per les 8 proves que l'AMPA havia organitzat: llançament de penals de futbol, d'hoquei i de javelina; encertar anelles en les varilles, encertar en un cub les pilotes de tennis, el joc de petanca en cèrcols de plàstic, un esprint amb els turmells lligats i un recorregut botant i fent ziga-zaga. Un matí en família i a l'aire lliure d'allò més divertit!
 
Després de les proves, la directora, Matilde Hernández, i l'alcalde, José Orive, van dirigir-se als assistents: "Em sento molt orgullosa de formar part de la història d'aquesta escola. Seguirem treballant per oferir la millor educació als nostres alumnes. Sempre amb una clara mirada de futur i ganes de seguir creixent", va dir la directora. L'alcalde, per la seva part, va recordar la seva experiència com a antic alumne i com era el centre des que l'any 1974 obrís per primera vegada les seves portes: “Recordo que va ser una època molt intensa i enriquidora per a tots. El Verdaguer va ser pioner en molts aspectes i em sento afortunat d'haver format part d'aquella primera generació d'alumnes".

Després de la inauguració oficial, els assistents van visitar l'escola en un recorregut per la biblioteca, l'aula de P5, de 5è i de música, on s'havien instal·lat uns projectors amb vídeos sobre les diferents activitats que tenen lloc al centre al llarg de l'any, com ara, la Pernocta, així com també amb imatges i vídeos de l'època més antiga del centre. La visita va finalitzar a l'exposició fotogràfica El Tren del Record, un recull amb més de 80 imatges cedides per familiars, antics alumnes i professors del centre, que recullen els millors moments d'aquests 40 anys d'història del centre.


L'aniversari va seguir amb el dinar de germanor, amb gairebé un centenar de persones, i el pastís d'aniversari de postres. Seguidament i per tancar la festa amb música i ball, els alumnes de l'escola van oferir a tots els assistents el festival d'exhibicions de les extraescolars del centre, que a causa de la pluja es va haver de traslladar al gimnàs.