sábado, 21 de junio de 2014

Ja pots consultar el número de juny de l'Avui Canovelles

L'èxit de la primera edició del 'Canovelles de 10 a 10' i el programa 'Recordant el Mil·lenari' centren les portades del número 79 de l'Avui Canovelles que ja s’està començant a distribuir.

Una edició que també recull una entrevista a l'alcalde, amb motiu del seu tercer any de legislatura, així com la informació de les properes obres urbanístiques que tindran lloc al municipi durant els propers mesos.

Hi ha dues pàgines destinades a les principals notícies esportives d'aquest últim mes, una a les activitats de caire social i una altra a les culturals. També trobareu la informació completa dels casals d'estiu i una notícia sobre el 40è aniversari de l'escola Jacint Verdaguer.

L'entrevista de la contraportada va adreçada a dos dels responsables del programa d'activitats 'Recordant el Mil·lenari': Àngel Sánchez i Josep Ignasi Pascual, membres de la Comissió Sant Antoni Abat i encarregats de fer possible l'obra de teatre 'Canovelles: del rei o del senyor?'.

Recordeu que podeu recollir un exemplar del diari a qualsevol dels equipaments municipals de Canovelles o descarregar l'edició en el fitxer que s'adjunta a aquesta notícia.

Més informació:   Avui Canovelles