viernes, 20 de junio de 2014

Un final de temporada rodó per l'Handbol Canovelles

El 15 de juny, el Club Handbol Canovelles va celebrar la cloenda de la temporada amb un gran dinar de germanor al pavelló i bosc de Ca la Tona.

El club va celebrar un gran final de temporada, amb fites tant importants com l’ascens a Primera Catalana del sènior masculí i femení, així com el títol de campions de Lliga del Consell del Vallès Oriental dels jugadors més petits del club, l’equip benjamí mixt.

Els sènior masculí i femení pugen a Primera Catalana

El passat 24 de maig, els jugadors sèniors del Club Handbol Canovelles van aconseguir una gran fita: pujar a primera catalana.

Després d'un difícil partit contra el Rubí, els jugadors de Jordi Fernández van aconseguir remuntar amb un resultat final de 33 a 27. I és que tot i que al principi, els locals van dominar el partit, al final els de Rubí van posar les coses complicades i van haver d'esforçar-se al màxim en un partit històric per al club.

Una de les claus de l'èxit va ser, sens dubte, l'afició que va omplir el pavelló Ca la Tona i va acabar de donar l'empenta necessària a aquests jugadors.

Un gran èxit de l'equip del Canovelles format per: David Ruiz, Jordi Ruiz, Víctor García, Borja Torner, Javier Tejero, David Picazo, Carlos Sorroche, Oriol Cayetano, Aleix Illa, Daniel Toro, Ivan Alvario, Rafa Rubio, Xavi García, Albert Abadias i Jordi Grèbol.

Però no només el sènior masculí s'ha guanyat el dret a pujar a primera catalana. També ho ha fet el sènior femení. Les locals va superar a les semifinals a l'Handbol Igualada classificant-se d'aquesta manera per la final del Top-4, amb l'ascens ja a la butxaca.

Dues grans fites que suposen una gran satisfacció no només per al club i els jugadors i jugadores, sinó per a tota l'afició que cada setmana anima i dóna forces a l'Handbol Canovelles.

Els més petits del club d'handbol, campions de lliga

 L'equip benjamí és, enguany, el campió de la Lliga del Consell del Vallès Oriental Benjamí Mixt. Una lliga regular anual, de 26 jornades, en la qual s'han enfrontat 14 equips de la comarca. Els benjamins de Canovelles van posicionar-se en primer lloc en guanyar 21 partits, empatar-ne 1 i perdre'n només dos. El segon classificat ha estat el Sant Fost, amb 18 partits guanyats, i el tercer, el Granollers, amb 14.