miércoles, 18 de junio de 2014

Les escoles i els instituts celebren el fi de curs

Les AMPA de Canovelles han tornat a demostrar que són una peça clau en la organització d'activitats i celebracions per als alumnes del municipi.

Gràcies a les AMPA, al suport de tot el professorat i la implicació dels alumnes, les festes de final de curs són, cada any, un èxit a Canovelles!

Els primers en celebrar l'arribada de l'estiu han estat els nens i nenes de 6è de l'escola Jacint Verdaguer que, el 6 de juny, van gaudir d'una festa amb actuacions i lliurament d'orles i amb l'acompanyament de tots els familiars i professors del centre.

L'escola Congost, ho va celebrar l'endemà, el 7 de juny, amb multitud d'activitats, exhibicions de tot tipus a la pista de l’escola (representacions teatrals en anglès, balls i coreografies, balls de gitanes, obres de teatre, etc.),  i la presència de tots els familiars dels alumnes, que van animar d’allò més als seus petits. 

Els nens i nenes d'Els Quatre Vents van acomiadar el curs amb totes les famílies el 13 de juny amb actuacions musicals, entrega d'orles, sopar de germanor i karaoke amb ball. El 21 de juny l'escola farà també una acampada per gaudir d'un dia diferent en família i donar la benvinguda a l'estiu. 

Els joves de l'institut Bellulla van fer una gran festa a la pista de l'institut; plena d'actuacions d'alumnes, disco mòbil i refrigeris, el passat 14 de juny.

L'escola Joan Miró va organitzar la tradicional trobada a l'escola, el 14 de juny, amb totes les famílies, l'esperada festa de l'aigua i el festival de ball dels alumnes, a la tarda. La pluja va fer acte de presència durant els balls, però els nens i nenes van continuar i van oferir als pares i mares les coreografies que tants dies portaven assajant a l'escola. 

El Jacint Verdaguer va celebrar un final de curs molt especial i emotiu, ja que va coincidir amb els 40 anys d'història de l'escola, el passat 15 de juny. Un ampli programa d'activitats i un dinar de germanor a l'escola van centrar els actes del programa d'aniversari, que va comptar amb la presència de totes famílies del centre. 

Els propers en celebrar la festa de final de curs seran els alumnes de la SI Domus d'Olivet, el proper dia 20. Els nens i nenes de 1r i 2n d'ESO aniran al Canal Olímpic de Castelldefels i els de 3r, al recint esportiu de Can Putxet -Sant Celoni- a practicar paintball i proves a l'estil del programa 'Humor amarillo'.