sábado, 25 de abril de 2015

2a edició del joc lingüístic: Endevina-la!

A partir d'aquest divendres, 17 d'abril, hi haurà els cartells amb els jeroglífics del joc lingüístic Endevina-la! a 25 establiments de Canovelles.

Com funciona?

Llegeix la pregunta, interpreta el dibuix, rumia la resposta i ENDEVINA-LA!
Escriu la resposta i les teves dades a la butlleta i participa al sorteig d'un val de degustació, per valor de 30€, als bars guanyadors del concurs de tapes 2014: el bar El Templo i la Pensión Galícia

Recorda que per "llegir" correctament el jeroglífic hauràs de buscar sinònims, segmentar mots, llegir-los a l'inrevés, convertir un nom en un verb amb pronoms (i així "marginal" es pot convertir en "margina'l"), o a l'inrevés: passar d'un verb a un nom ("faci'l" es pot convertir en "fàcil") canviar la síl·laba accentuada (i el color "marró" es converteix en el "marro" del cafè), etc.

Els cartells estaran penjats fins a la primera setmana de juny i el dia 12, dins la campanya de Promoció Econòmica 'Els Divendres Bojos' es farà el sorteig entre tots els participants (hi haurà dos premis, un per a la categoria 'participants' i un a la categoria 'encertants'. Jugueu amb nosaltres i bona sort!

Aquest concurs està organitzat per l'Oficina de Català de Canovelles, amb el suport del departament de Promoció Econòmica i la complicitat dels comerços participants. 

La iniciativa, que l’any passat es va celebrar per primer cop als comerços de Canovelles, arriba enguany a dos municipis més: Granollers i Sant Celoni.