jueves, 23 de abril de 2015

Participació rècord a la 31a edició del Cros del Congost

Els alumnes de les diferents escoles del municipi van participar al Cros del Congost, celebrat el passat divendres 17 d’abril, que va aconseguir 600 participants, un centenar d’alumnes més que l’any passat.

A les 17:15 h, els alumnes van trobar-se puntuals al pati del Congost per començar les primeres curses de la jornada atlètica. En total van tenir lloc una vintena de curses, masculines i femenines, amb alumnes de p3 fins a 6è curs. Organitzat per l’AMPA de l’escola i el Servei municipal d’Activitats Esportives (SAE), el cros va comptar amb diferents recorreguts en funció de les edats dels participants.

L’escola més participativa va ser l’amfitriona, l’escola Congost, amb 286 alumnes participants, seguida de l’escola Els Quatre Vents, que va participar amb 134 alumnes; l’escola Jacint Verdaguer,amb 78; i l’escola Joan Miró amb 49. A més, van participar 35 alumnes d’altres escoles de la comarca.

El guanyador de la cursa popular masculina va ser Jaime Martínez, i de la cursa popular femenina, Yasmina Mesa. El cros va premiar als tres primers de cada cursa i obsequiar a tots els participants amb un detall.

Com en les passades edicions, aquest any, el cros va tornar a ser un èxit de participació i tant alumnes com familiars van passar una tarda d’atletisme agradable i en molt bon ambient.

Més informació:   Classificacions