miércoles, 29 de abril de 2015

Un total de 93 persones participen a la 21a Marxa Canovelles-Montserrat

La Marxa Canovelles-Montserrat, que va sortir divendres a les 19 hores des de la parròquia de Sant Fèlix, va aplegar enguany un total de 94 caminadors i 13 persones d’avituallament.

Com a novetat, 11 persones van sortir en bicicleta a mitjanit, van esmorzar amb els caminadors a Vacarisses i es van trobar, en acabar, al Monestir amb tots els participants. 

Durant la nit van caure quatre gotes i hi va haver un clima de xafogor que va fer patir a molts caminadors per mal a la planta dels peus. Tot i així, els participants van arribar a Montserrat, a les 12 hores de dissabte, molt contents i emocionats, després de 16 hores de caminada.

Montserrat es trobava amagada rere la boira, de manera que els caminadors no van poder veure la muntanya fins que no van ser a Monistrol. Van participar, segons la Secció Excursionista, molta gent nova, que en acabar la caminada van assegurar que repetirien l’any vinent perquè l’experiència havia estat molt enriquidora. 

Les persones que van guiar en aquesta edició als participants van ser l’Anna Fonoyet, la Mirea Riera, la Montse Maspons, la Sònia Maestro i la Begoña Reyes, totes elles del Centre Excursionista de la Comissió Sant Antoni Abat. 

Diumenge 26 d’abril, els participants van celebrar un petit picnic i l’entrega dels records a tots els marxants de la ja emblemàtica Canovelles-Montserrat.