jueves, 30 de abril de 2015

El Congost celebra el 22è Llibre Gegant

Divendres 24 d’abril a la plaça de la Joventut, va celebrar-se la 22a edició del Llibre Gegant de l’escola Congost. Durant tot el matí, centenars de nens i nenes de diferents escoles de Canovelles van participar en l’activitat escrivint el seu propi conte. 

Els nens i nenes van tornar a agafar el llapis per plasmar la seva particular història de Sant Jordi en una de les pàgines gegants del llibre. L’activitat, organitzada per l’AMPA de l’escola Congost i emmarcada dins dels actes de la diada de Sant Jordi a Canovelles, va aconseguir, com cada any, una alta participació, tot i haver-se celebrat el divendres en comptes del dissabte, com s’havia fet en edicions anteriors. 

Un cop fet el conte, diversos joves van posar color a les pàgines, tot dibuixant els principals protagonistes de cada història. L’activitat compte cada any amb el suport del professorat de l’escola Congost i de tots els pares i mares que s’acosten a la plaça per ajudar els petits en l’ortografia i la presentació de les pàgines.  

Una vegada estigui enquadernat, el Llibre Gegant serà traslladat, com sempre, a la Biblioteca Frederica Montseny, on es guarden la resta de Llibres Gegant de l’escola, per tal que tothom els pugui consultar.