miércoles, 29 de abril de 2015

La Feria de Abril es consolida a Canovelles

El passat dissabte 25 d’abril, la plaça de la Joventut es va omplir de sevillanes i tapes en la 4a edició de la Feria de Abril, organitzada per la Casa de Andalucia,

Una celebració cada any més coneguda i seguida a Canovelles que es va inaugurar a les 12 del migdia a la plaça de la Joventut. Allà es va fer una primera ballada de sevillanes oberta a tothom i es van obrir les casetes decorades al més pur estil andalús, que oferien el típic ‘fino’ andalús i les tapes d’embotits tradicionals de les terres andaluses.

Les casetes van lluir durant tot el dia, amb roses i fanalets, en una jornada que tenia per objectiu obrir les activitats de la Casa de Andalucía a tot el poble, passar una bona estona entre amics i recordar les arrels i la cultura d’una part molt important dels canovellins i canovellines a través d’aquesta tradicional festa del poble andalús i així mostrar la diversitat i la convivència dels veïns del nostre poble.

La festa va comptar amb la tradicional paella popular i les classes de ball gratuïtes de Noelia España, professora de ball de la Casa d’Andalucía, que va animar a tothom a ballar sevillanes i també alguns passos bàsics de rumba i flamenc, com a novetat d’aquest any. Una sessió molt participativa que va agradar molt al públic i que va finalitzar amb el festival folklòric, que va oferir balls dels grups de la Casa de Andalucía i la música del Coro Rociero de l’entitat.